17/06/2024

Letna kuhinja – gradnja letne kuhinje iz kamna in načrt

2 min read
Letna kuhinja načrt

Letna kuhinja je odlična investicija, saj nam pomaga povečati funkcionalnost zunanjega prostora, kot sta na primer vrt ali terasa. Uporaba letne kuhinje v pomladnem in poletnem času omogoča pripravo hrane, peko na žaru, druženje in zabavo kar na prostem. Je tudi idealna rešitev za vikende.

Zasnovana je tako, da vključuje vse potrebne delovne površine, na katerih lahko pripravljamo hrano. Ima pomivalno korito in prostorne omare za shranjevanje. Za izdelavo letne kuhinje iz kamna in drugih kakovostnih materialov poskrbijo v podjetju Figura, kjer vam izdelajo tudi načrt in pravilno svetujejo pri nakupu.

Gradnja letne kuhinje

Letne kuhinje iz kamna – kakovostni materiali in dodatna oprema

Vas zanimajo letne kuhinje iz kamna? Podjetje Figura ponuja izdelavo letnih kuhinj iz brušenega betona. Material je premazan s posebno glazuro, ki olajša čiščenje. Vsi materiali, ki jih uporabljajo, so odporni na vodo, saj mora biti letna kuhinja zaščitena pred dežnimi kapljami. V kuhinjo vgradijo vrhunsko dodatno opremo – žar, pomivalno korito, kuhalnik (plinski ali vgradni) in vrata iz kovine, aluminija ali tropskega lesa, po želji stranke.

Odločite se lahko tudi za krušno peč. Vsi izdelki podjetja Figura so na ogled na njihovi lokaciji v Trzinu, ogledate pa si jih lahko tudi v fotogaleriji na njihovi spletni strani. Tam lahko oddate tudi povpraševanje.

Letne kuhinje iz kamna

Gradnja letne kuhinje – od naročila do montaže

Po tem, ko stranka odda povpraševanje, se naredi informativni izračun cene letne kuhinje, ki znaša od 1400 evrov navzgor. Po potrditvi naročila se začne gradnja letne kuhinje. Najprej se izdela načrt kuhinje, ki dimenzijsko ustreza prostoru, kjer bo postavljena. Stranka pri tem sama določi vse podrobnosti – izbere material, barvo in dodatno opremo, ki jo potrebuje.

V podjetju Figura poskrbijo tudi za profesionalno montažo. Letne kuhinje so estetskega videza in se odlično spojijo z okolico, v kateri so postavljene. Pri naročilu vam bodo svetovali izkušeni strokovnjaki podjetja Figura.

Letna kuhinja

Letna kuhinja – načrt in naročilo kuhinje

Če se odločate za letno kuhinjo, oddajte svoje povpraševanje in kmalu vas bo kontaktiral svetovalec podjetja Figura. V skladu z vašimi zahtevami in željami bo izdelal načrt po vaši meri. Letne kuhinje so na voljo po ugodnih cenah in imajo dolgo življenjsko dobo, saj so izdelane iz vrhunskih materialov, ki se ne obrabijo.

Ko bo načrt realiziran, boste lahko začeli uživati v svoji novi pridobitvi, ki bo kot naročena za druženja s prijatelji in v krogu družine na svežem zraku. Letna kuhinja vam bo omogočila, da s polnostjo izkoristite svoj vrt ali teraso in na njem uživate v toplem delu leta.

Letne kuhinje iz kamna

About Author

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.