13/04/2024

Francoščina | Tečaj francoščine Ljubljana – za začetnike in ostale

3 min read
Francoščina - tečaj

Francoščina je izjemno razširjen jezik, ki se ga govori na vseh petih kontinentih in je kot uradni jezik priznan v kar 29 državah. Že samo dejstvo, da je gre za enega izmed najbolj govorjenih jezikov po vsem svetu bi lahko bil zadosten razlog, da začnete s svojimi učnimi urami, saj vam bo znanje francoščine odprlo nove karierne možnosti, obogatilo vaše izkušnje v tujini, hkrati pa vam bo podalo dobro odskočno desko za učenje ostalih Romanskih jezikov.

Ne glede na to, ali gre za akademsko, karierno, osebno motivacijo, obstaja veliko dobrih razlogov zakaj se vpisati na jezikovni tečaj Francoščina na splošno velja za zelo lep, bogat in speven jezik, ki je okronan tudi z nazivom jezik ljubezni, vendar pa lahko marsikomu začetni koraki v učenju predstavljajo velik problem, saj se med procesom učenja spoznavate s čisto novimi slovničnimi pravili in besedami.

Če iščete najlažji in najbolj efektiven način, kako priti do znanja na področju francoščine, potem vam bo metoda superlearninga, ki jo edini v Sloveniji prakticiramo v holističnem Centru Karnion, zagotovo prinesla optimalne rezultate na tem področju. Gre za kombinacijo poslušanja tujih besed v globokem stanju zavedanja in individualnega pogovora s profesorjem, ki bo krojen po nivoju vašega trenutnega znanja in kjer boste naučeno snov še bolj poglobili.

Francoščina - tečaj francoščine

Tečaj francoščine Ljubljana in okolica

Verjetno se sprašujete, kje torej najti najbolj kvaliteten tečaj francoščine? Ljubljana ima na voljo veliko različnih ponudnikov jezikovnih tečajev, vendar pa samo holistični Center Karnion izvaja visoko cenjeno metodo superlearninga, s katero boste lahko naučene besede v svoj dolgoročni spomin hranili kar do 4x hitreje, kar vam bo v primerjavi z ostalimi, bolj konvencionalnimi metodami učenja prihranilo kar do 200 ur.

Naša Superlearning metoda pa ne nudi samo hitrejšega in bolj učinkovitega učenja tujega jezika, ampak poskrbi tudi za vaše psihofizično počutje, saj vzporedno s tečajem izvajamo tudi antistresni program, kjer s tehnologijo možganskega spodbujevalnika z rumeno svetlobo v telo sproščamo več endorfinov in serotonina, ki naš organizem naravno očistijo stresnih hormonov.

Učenje francoščine in drugih tujih pa bo spodbudilo tudi delovanje vaših možganov saj z mnogimi vajami, ki jih opravljate med tečaji izboljšujete vaš dolgoročni spomin.

Jezikovni tečaj francoščina

Tečaj francoščine Ljubljana z napredno metodo vam bo prinesel odlične rezultate

Kaj vse še pridobite, če se odločite za jezikovni tečaj? Francoščina in angleščina sta dva jezika, ki jih je dobro obvladati, če si želite zagotoviti veliko prednost na globalnem trgu dela. Francija je eden izmed ključnih ekonomskih akterjev in je tudi zelo popularna destinacija za tuje investitorje.

Znanje francoskega jezika vam bo predstavljajo ogromno prednost, če boste iskali delo v tuji državi, prav tako pa boste vašim potencialnim delodajalcem s tem dokazali, da ste prizadevni in voljni učenja.

V Karnionu imate na voljo tudi tečaj poslovne francoščine, kjer vam bomo pripravili individualiziran program, preko katerega boste lahko poglabljali vaše znanje in potrebno terminologijo, ki jo potrebujete za izvajanje uspešnih poslovnih interakcij.

Učenje francoščine

Potek tečaja francoščine v Ljubljani je hiter in intenziven

Ker je zaradi čim bolj efektivnega akumulacijskega efekta pri govorjenju priporočeno, da se 40-urni trening konča v roku 14 dni, je naš tečaj francoščine zasnovan precej intenzivno. Če se odločite za učenje francoščine imate na voljo več možnosti:

  • 10 delovnih dni po 4 šolske ure dnevno
  • 5 delovnih dni zaporedoma po 8 šolskih ur dnevno
  • 3 delovne dni v enem tednu ter 2 delovna dneva v sledečem tednu po 8 šolskih ur dnevno
  • vikend programi – 40-urni trening v celoti lahko opravite med vikendom

Po 40 šolskih urah bo vaša francoščina že dovolj dobra, da se boste lahko sporazumevali v osnovnih situacijah, po želji pa vam lahko pripravimo tudi za vas zanimive vsebine za poglabljanje pridobljenega znanja. Obiščite našo spletno stran in si oglejte podrobnosti.

Jezikovni tečaj francoščina

About Author

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.