17/06/2024

Angleščina za začetnike in individualni tečaj angleščine z metodo Superlearning

4 min read
Angleščina

Angleščina je zahodno-germanski jezik, ki ga govori nekaj manj kot 1,5 milijarde ljudi. Je drugi najbolj razširjen jezik na svetu, za španščino in standardno kitajščino pa je tretji govorjeni materni jezik na svetu. Je najbolj razširjen jezik v knjižnem in časopisnem založništvu, diplomaciji, mednarodni trgovini, letalstvu ter znanosti.

Angleščina je jezik, ki se v šolah najpogosteje poučuje kot drugi jezik. Razlog za to je njena pogosta uporaba v mednarodni komunikaciji. Ker je delovno znanje angleškega jezika postalo pogoj v številnih poklicih, se vse več posameznikov odloča za obisk tečaja.

V holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o. opravljajo tečaj Angleščina za začetnike po metodi Superlearning Karnion. Cenjena metoda zajema edinstveno kombinacijo individualnega pogovora s profesorjem ter poslušanja v alfa stanju. Takšen način dela posamezniku omogoča 4x hitrejše pomnjenje vsebine v najnaravnejši obliki učenja.

angleščina za začetnike

 

Kako poteka učenje angleščine za začetnike na individualnem tečaju angleščine?

Angleščina za začetnike poteka po 4 do 8 šolskih ur dnevno, saj je priporočljivo, da se 40-urni trening zaključi v roku 14 dni. Le tako je mogoče doseči maksimalni akumulacijski efekt pri govorjenju.

Pred začetkom treninga je vsak tečajnik brezplačno testiran na področjih razumevanja, branja, govorjenja in pisanja jezika od A1 do C2. Na ta način v holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o. določijo okvirno stopnjo znanja ter pripravijo individualen program učenja.

Individualni tečaj tujih jezikov tečajniku omogoča, da se izogne nepotrebnemu ponovnemu učenju osnov, ki jih že obvlada. Na osnovnem nivoju se tako le odpravijo morebitne obstoječe napake, nato pa se nadaljuje izobraževanje na višjem nivoju. Prilagoditev programa tečajniku dopušča, da se ta uči tem, ki ga zanimajo oziroma jih potrebuje. Teme so prilagojene tečajnikom na začetnih stopnjah kot tistim na zahtevnejših nivojih C1 in C2.

 

Individualni tečaj angleščine za začetnike ter vse, ki si želijo znanje nadgraditi

Kdaj je pravi čas za individualni tečaj angleščine? Ker je angleščina mednarodno priznan jezik, za učenje ni nikoli prepozno. Tečaj je namenjen vsem, ki si želijo/potrebujejo:

 • Poslovne ideje razširiti globalno (posamezna področja poslovnega jezika – pravo, strojništvo, medicina, računalništvo)
 • Poslovno napredovati
 • Uspešno izdelati splošno maturo
 • Uspešno izdelati izpitne roke
 • Mednarodni certifikat ali izpit
 • Izboljšati svoje osnovno znanje angleškega jezika
 • Osvojiti nov jezik

Angleščina je nadvse priljubljena, a v holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o. poleg učenja angleškega jezika ponujajo še tečaje nemščine, italijanščine, francoščine, španščine, arabščine, slovenščine, poljščine, portugalščine, ruščine, arabščine in kitajščine.

učenje angleškega jezika

Kako poteka tečaj Angleščina za začetnike?

Angleščina, tako kot tečaji drugih tujih jezikov v holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o., poteka strnjeno in individualno. Takšen način učenja zagotavlja ogromen napredek pri govorjenju, akumulacijski efekt pa je ključnega pomena pri alfa stanju. Individualen trening vključuje pravilno pedagogiko, produktivno metodologijo ter sodobno tehnologijo, ki izboljšajo spomin do 20%.

Udeleženci tečajev imajo na voljo različne možnosti učenja, med katerimi lahko izbirajo. To jim dopušča prilagoditev urnika ter doseganje maksimalnih učinkov. Priporočljivo je, da se učenje angleščine za začetnike opravi v jutranjih oziroma dopoldanskih urah. Udeleženci tečajev se največkrat odločijo za:

 

 • 10 delovnih dni po 4 šolske ure dnevno (2 zaporedna tedna)
 • 5 delovnih dni zaporedoma (8 šolskih ur dnevno)
 • 3 delovne dni v enem tednu + 2 delovna dneva v sledečem tednu (8 šolskih ur dnevno)
 • Vikend programe – 40-urni trening v celoti opravljen med vikendom oziroma kombiniran z delovnimi dnevi
 • Krajši 20-urni tečaj tujega jezika

 

učenje angleščine za začetnike

 

Angleščina za začetnike z napredno metodo medicinskega superlearninga

Angleščina za začetnike zajema napredno metodo medicinskega superlearninga. V holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion d.o.o. že vse od leta 1991 uporabljajo celostni pristop k učenju jezikov. Medicinski superlearning poleg brezplačnih delavnic zajema še antistresni program, ki vključuje sproščanje z rumeno svetlobo, bioresonančno magnetno Vita life terapijo, sproščanje na QRS Waverju in terapijo s kisikom po dr. Ardenu.

Z učenjem angleščine za začetnike se boste tako v 40-urnem treningu znebili za vsaj 60 % stresa ter si 4x hitreje zapomnili vsebino. Za slednje poskrbi trening v stanju sproščene, usmerjene pozornosti – alfa stanju. Se sprašujete, kaj je alfa stanje? Možganske celice, imenovane nevroni, za medsebojno komunikacijo uporabljajo električne signale.

Možganski valovi nastanejo, ko skupina nevronov pošlje drugi skupini nevronov električni signal. Ti segajo od počasnih do hitrih, njihova meritev pa se opravi v HZ. Alfa stanje je stanje možganskih valov, na frekvenci od 8 do 12 HZ. V takšnem stanju smo budni, pozorni, a vendarle sproščeni.

Stanje sproščenosti je najlažje doseženo z možganskim spodbujevalnikom (mind machine). Inovativna Nasina tehnologija ob pomoči dihalnega biofeedbacka poskrbi za naraven, nevsiljiv proces učenja angleškega jezika. Učenje v alfa stanju z rumeno svetlobo aktivira dolgoročni spomin in poskrbi, da naučena snov ne bo hitro pozabljena.

Barve predstavljajo poglaviten del zunanjih informacij, ki jih preko vidnih poti sprejemajo možgani. Če rdeča barva opozarja na nevarnost, rumena poudarja, da moramo biti pozorni. Prav tako spodbudi delovanje možganske skorje in razumskega odločanja. To dopušča optimalno učenje in pomnjenje. Skozi postopek se redno meri alfa stanje, ki omogoča takojšnje povratne informacije o uspešnosti pomnjenja.

individualni tečaj angleščine

About Author

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.